Скачать mostbet ios necə edim?

Свободное общение на любые темы
Ответить
Monacco

Скачать mostbet ios necə edim?

Сообщение Monacco »

Axşamınız xeyir dostlar mən Rusiyada yaşayıram iPhone istifadəçisiyəm скачать mostbet ios üçün hardan yükləyə bilərəm. App Store-da axtardım tapmadım hardan yükləyə bilərəm təhlükəsizdimi. Bir də rus dili varmı proqramda yoxsa ingilis dilindədi. Quraşdırmaq çətindi deyən varmı kimdə iPhone var mostbet istifadə edir kömək etsin zəhmət olmasa. Mənə məlumat verin çox sağolun.
kot

Re: Скачать mostbet ios necə edim?

Сообщение kot »

Rusiyada iPhone üçün mostbet proqramı istifadə edənlər var mən bilirəm çünki orada dostlarım var. Скачать mostbet ios üçün App Store-da tapmaq mümkün deyil çünki Apple-ın qaydaları sərtdir proqramı birbaşa rəsmi saytdan yükləmək lazımdır. Ən asan yol mən sənə məsləhət görürəm скачать mostbet ios səhifəsinə keçib oradan təlimatları izləməkdir burda həm link var həm də addım-addım quraşdırma qaydası yazılıb rus dilində. Sayta girib aşağıda "iOS үшін бағдарлама" düyməsinə basırsan sonra quraşdırma profili yüklənir. Parametrlərdən profili təsdiqləmək lazım olur bir dəfə sonra proqram işləyir. Rus dili də var parametrlərdən seçə bilərsən dostum rusca oynayır. Mən iki ildi iPhone-da oynayıram heç problem olmayıb sənə də tövsiyə edirəm.
Ответить