Mostbet ilovasi telefon üçün necədir?
- Restorator1338
Mostbet ilovasi telefon üçün necədir?
Salam dostlar mən mostbet ilovasi yükləmək istəyirəm telefonuma android üçün hardan tapa bilərəm düzgün linki. Qorxuram səhv bir şey yükləyim telefona zərər versin. Mostbet ilovasi təhlükəsizdimi virus varmı içinə. Bir də proqramda azərbaycan dili varmı yoxsa ingilis dilindədi. Nə qədər yer tutur yaddaşda deyən varmı. Kim istifadə edir uzun müddətdi öz rəyini yazsın zəhmət olmasa mənə də kömək etsin.
Re: Mostbet ilovasi telefon üçün necədir?
Mostbet ilovasi tamamilə təhlükəsizdir mən özüm üç ildi istifadə edirəm heç bir virus problemi olmayıb. Proqramı yalnız rəsmi mənbələrdən yükləmək lazımdır mən sənə məsləhət görürəm mostbet ilovasi səhifəsinə keçib oradan endirəsən burda ən son versiya olur həm də təhlükəsizdir. Proqramda azərbaycan dili var mən də həmişə azərbaycan dilində oynayıram rahatdır. Yaddaşda təxminən 90 MB yer tutur çox da ağır deyil mənim telefonum köhnədir Samsung A20-dir rahat işləyir. Batareyanı da çox yemir. Proqram brauzerdən qat-qat sürətlidir bildirişlər gəlir bonuslar barədə heç nəyi qaçırmırsan. Mən çox razıyam sənə də tövsiyə edirəm yüklə görəcəksən fərqi.